Bygg

Arbetsledare inom anläggningsarbeten

Företagsbeskrivning
AEB är ett av Dalarnas största anläggningsföretag och är verksamt inom mark-, anläggning-, betong- och byggbranschen. Vi arbetar med stora och små entreprenader runt om i Mellansverige och strävar efter högt kvalitetstänkande och långsiktiga affärsrelationer.

I samverkan med vårt dotterbolag Ludvika LBC tillhandahåller vi tjänster inom ett flertal verksamhetsområden. Med en modern maskinpark och kompetenta medarbetare är vår målsättning att ligga i framkant vad gäller kvalitet, miljö, teknik och anläggningsinnovationer.

Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifterna innebär att leda, fördela och samordna det dagliga arbetet ute på våra arbetsplatser. Tjänsten innefattar även ansvar över att arbetet bedrivs i enlighet med företagets policys, rutiner och gällande lagstiftning avseende kvalitet och arbetsmiljö. Du kommer att ha personalansvar över fastställd arbetsgrupp.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har flerårig dokumenterad erfarenhet av arbetsledning inom mark- och anläggningsbranschen. Du ska vara ansvarsfull, strukturerad och ha god förmåga att leda andra människor. Vi ser gärna att du har relevant högskoleutbildning eller erfarenhet vi bedömer som likvärdig. För att passa in hos oss är du positiv och ödmjuk som person och har ett intresserat och engagerat förhållningssätt till ditt arbete.
B-körkort är ett krav.

Tillsvidareanställning
Lön enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag 17 februari 2019.

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida: www.aeb.se

Vid frågor om tjänsten kontakta, VD Thomas Blomberg.
Tel: 0240-183 00
Vänligen respektera att vi avsäger oss all kontakt av säljare gällande ytterligare annonsering eller rekryteringshjälp kopplad till denna annons.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Skicka med ditt CV


CV skall vara i PDF-format