Lastbilsförare

Företagsbeskrivning

AEB är ett av Dalarnas största anläggningsföretag och är verksamt inom mark-, anläggning-, betong- och byggbranschen. Vi arbetar med stora och små entreprenader runt om i Sverige och strävar efter högt kvalitetstänkande och långsiktiga affärsrelationer.

I samverkan med våra dotterbolag tillhandahåller vi tjänster inom ett flertal verksamhetsområden. Med en modern maskinpark och kompetenta medarbetare är vår målsättning att ligga i framkant vad gäller kvalitet, miljö, teknik och anläggningsinnovationer.

Arbetsbeskrivning

På grund av ökad orderingång söker vi till vårt dotterbolag Ludvika Lastbilcentral AB en lastbilsförare. Vi vill att du har flerårig dokumenterad erfarenhet av att arbeta som lastbilschaufför inom anläggningsbranschen. Du har fullgjort YKB-utbildningen och har god vana av att köra med lastväxlare och släp. Meriterande om du har erfarenhet från asfaltstransporter och körning av ”spriderbil” eller innehar yrkesbevis för lastmaskin och kranbehörighet för lastbilsmonterad kran.

Du ska vara serviceinriktad och anpassningsbar enligt kundens krav, ordningsam och inte ha något emot att arbeta tidiga morgnar samt oregelbundna arbetstider. För att passa in hos oss är du positiv och ödmjuk som person och har ett intresserat och engagerat förhållningssätt till ditt arbete.
BE, CE-körkort är ett krav.

Tillsvidareanställning
Lön enligt kollektivavtal
Vi tillämpar 6 mån provanställning
Sista ansökningsdag 11 april 2021.
Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida: www.aeb.se

Kontaktperson: Platschef Marcus Friberg Tel: 0240-135 00.

Vänligen respektera att vi avsäger oss all kontakt av säljare gällande ytterligare annonsering eller rekryteringshjälp kopplad till denna annons.

 

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Skicka med ditt CV


  CV skall vara i PDF-format eller MS Word