Mark anläggning 845x321

Maskinförare

Företagsbeskrivning
AEB är ett av Dalarnas största anläggningsföretag och är verksamt inom mark-, anläggning-, betong- och byggbranschen. Vi arbetar med stora och små entreprenader runt om i Mellansverige och strävar efter högt kvalitetstänkande och långsiktiga affärsrelationer.

I samverkan med vårt dotterbolag Ludvika LBC utför vi tjänster inom ett flertal verksamhetsområden. Med en modern maskinpark och kompetenta medarbetare är vår målsättning att ligga i framkant vad gäller kvalitet, miljö, teknik och anläggningsinnovationer.

Arbetsbeskrivning
På grund av ökad orderingång söker vi till vårt dotterbolag Ludvika Lastbilcentral AB maskinförare. Vi söker dig som innehar yrkesförarbevis för grävmaskin och hjullastare och har flerårig dokumenterad erfarenhet som maskinförare.

Du ska vara initiativrik och självgående, men också ha god samarbetsförmåga. För att passa in hos oss är du positiv och ödmjuk som person och har ett intresserat och engagerat förhållningssätt till ditt arbete.
B-körkort är ett krav.

Tillsvidareanställning
Lön enligt kollektivavtal
Vi tillämpar 6 mån provanställningSista ansökningsdag 17 februari 2019.

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida: www.aeb.se

Kontaktperson: VD Thomas Blomberg
Tel: 0240-183 00
Vänligen respektera att vi avsäger oss all kontakt av säljare gällande ytterligare annonsering eller rekryteringshjälp kopplad till denna annons.

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Skicka med ditt CV


  CV skall vara i PDF-format