Projektadministratör.

Är du en engagerad, noggrann och nyfiken lagspelare med en dos tekniskt kunnande som vill anta nya utmaningar?

 

Om oss

AEB-koncernen levererar tjänster inom markanläggning, betong, bygg, transport och entreprenadmaskiner. Idag är vi ca 75 medarbetare inom koncernen och ytterligare ca 35 medarbetare i ”AEB-familjens” andra bolag. Vi har vårt säte i Ludvika.

AEB Anläggningsentreprenader bildades 1988 och är tillsammans med vårt dotterbolag Ludvika Lastbilcentral ett av Dalarnas största anläggningsföretag. Vi är verksamma främst i Dalarna och Mellansverige men även på andra platser i landet.

Vi har en bred verksamhet och lång yrkeserfarenhet inom våra affärsområden. Vi har stort yrkeskunnande och tillsammans bildar vi en mångsidig och kompetent samarbetspartner och arbetsgivare. Vi är i framkant när det gäller kvalitet, miljö, teknik och anläggningsinnovationer.

AEB koncernen gör nu en större satsning för framtiden och vi behöver utöka med fler lagspelare. Nu söker vi en projektadministratör!  Vi erbjuder förutom fantastiska kollegor och fina lokaler en stor möjlighet att utvecklas och påverka din roll.

Arbetsuppgifter:

Som projektadministratör arbetar du främst som projektstöd till projektingenjör, arbetsledare och platschef. Arbetet består av administrativa uppgifter så som dokumentation, ekonomiuppföljning, fakturering, följa upp kvalité, ta fram underlag och delta i andra processer.

Kvalifikationer:

Vi tror att du är en duktig administratör med intresse/utbildning inom teknik. Kanske inom bygg, mark och anläggning?

Som person är du intresserad av våra arbetsområden, noggrann, positiv och stresstålig. Du är innovativ med ett driv och trivs att arbeta såväl ensam som i grupp.

B-körkort, god datorvana och svenska i tal och skrift är ett krav.

Placeringsort: Ludvika

Tillträde: 1/10 -2022

Ansökningar tas emot löpande, sista ansökningsdag 18/9 -2022

Vänligen respektera att vi avsäger oss all kontakt av säljare gällande ytterligare annonsering eller rekryteringshjälp kopplad till denna annons.

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Skicka med ditt CV


  CV skall vara i PDF-format eller MS Word