Yrkesarbetare inom anläggningsarbete.

Företagsbeskrivning

AEB är ett av Dalarnas största anläggningsföretag och är verksamt inom mark-, anläggning-, betong- och byggbranschen. Vi arbetar med stora och små entreprenader runt om i Mellansverige och strävar efter högt kvalitetstänkande och långsiktiga affärsrelationer.

I samverkan med vårt dotterbolag Ludvika LBC tillhandahåller vi tjänster inom ett flertal verksamhetsområden. Med en modern maskinpark och kompetenta medarbetare är vår målsättning att ligga i framkant vad gäller kvalitet, miljö, teknik och anläggningsinnovationer.

Anläggningsarbetare

På grund av ökad orderingång söker vi dig som innehar yrkesbevis inom anläggning och har flerårig erfarenhet av anläggningsarbete innefattande bland annat rörläggning, plattläggning och grundläggningsarbeten. Goda kunskaper i att hantera laser samt förstå och läsa ritning ses som starkt meriterande.

Du ska vara initiativrik och självgående, men också ha god samarbetsförmåga. För att passa in hos oss är du positiv och ödmjuk som person och har ett intresserat och engagerat förhållningssätt till ditt arbete.
B-körkort är ett krav

Tillsvidareanställning
Lön enligt kollektivavtal
Vi tillämpar 6 mån provanställning
Sista ansökningsdag 11 april 2021

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida: www.aeb.se

Vid frågor om tjänsterna kontakta VD Thomas Blomberg.
Tel: 0240-183 00

Vänligen respektera att vi avsäger oss all kontakt av säljare gällande ytterligare annonsering eller rekryteringshjälp kopplad till denna annons.

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Skicka med ditt CV


  CV skall vara i PDF-format eller MS Word