Vi söker personal

AEB är ett av Dalarnas största anläggningsföretag och är verksamt inom mark-, anläggning-, betong- och byggbranschen. Vi arbetar med stora och små entreprenader runt om i Mellansverige och strävar efter högt kvalitetstänkande och långsiktiga affärsrelationer.

I samverkan med vårt dotterbolag Ludvika LBC tillhandahåller vi tjänster inom ett flertal verksamhetsområden. Med en modern maskinpark och kompetenta medarbetare är vår målsättning att ligga i framkant vad gäller kvalitet, miljö, teknik och anläggningsinnovationer.

Anläggningsarbetare

På grund av ökad orderingång söker vi dig som innehar yrkesbevis inom anläggning och har flerårig erfarenhet av anläggningsarbete innefattande bland annat rörläggning, plattläggning och grundläggningsarbeten. Goda kunskaper i att hantera laser samt förstå och läsa ritning ses som starkt meriterande

Lastbilsförare

På grund av ökad orderingång söker vi till vårt dotterbolag Ludvika Lastbilcentral AB en lastbilsförare. Vi vill att du har flerårig dokumenterad erfarenhet av att arbeta som lastbilschaufför inom anläggningsbranschen. Du har fullgjort YKB-utbildningen och har god vana av att köra med lastväxlare och släp. Meriterande om du har erfarenhet från asfaltstransporter och körning av ”spriderbil” eller innehar yrkesbevis för lastmaskin och kranbehörighet för latbilsmonterad kran.

Maskinförare

Vi söker dig som innehar yrkesförarbevis för grävmaskin och hjullastare och har flerårig dokumenterad erfarenhet som maskinförare.

Du ska vara initiativrik och självgående, men också ha god samarbetsförmåga. För att passa in hos oss är du positiv och ödmjuk som person och har ett intresserat och engagerat förhållningssätt till ditt arbete.
B-körkort är ett krav.

Läs mer under rubriken ”Jobba hos oss”.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida: www.aeb.se

Vänligen respektera att vi avsäger oss all kontakt av säljare gällande ytterligare annonsering eller rekryteringshjälp kopplad till denna annons.